Priznanje EUREMnext partnera Privrednoj komori Srbije

Jedna od najvaznijih aktivnosti projekta EUREMnext koji realizuje Privredna komora Srbije bila je obuka za energetske menadžere po standardizovanom evropskom programu EUREM, sa idejom unapređenja veština i podizanja znanja tehničkih stručnjaka u oblasti poboljšanja energetske efikasnosti.

Privredna komora Srbije dobila je priznanje vodeceg, ali I ostalih partnera na projektu kao jedini partner koji je iskustva I rezultate uspesno sprovedene obuke predstavila I kroz video format i plasirala kroz dostupne kanale komunikacije, podigavsi na taj nacin vidljivost I znacaj projekta.

Velisav Dzokovic, polaznik obuke ispred firme Metalac, podelio je sa nama u videu znanja I vestine stecena na obuci.  S obzirom da je cilj obuke bio poznavanje najsavremenijih tehnologija i primena rešenja u domenu energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, uverili smo se da je rezultat I postignut kada je u pitanju kompanija Metalac I primena mere energetske efikasnosti.

Priznanje partnera na projektu govori u prilog pouzdanosti I poverenju Privrednoj  komori Srbije kao partneru, ali I posvecenosti da doprinese podizanju svesti, informisanosti i specifičnog znanja u malim i srednjim preduzećima o benefitima energetske efikasnosti, kao i o dostupnim finansijskim linijama namenjenim ovom sektoru.